Mulla oli jo muutama muu aihe tälle päivälle mielessä ja yksi teksti jo vähän aloitettuna, mutta niin siinä sitten aina vaan käy, että tapahtuukin jotain, josta on pakko postata.

Tämän tekstin on taas tarkoitus kertoa kuinka hirmuisen lapsirakkaita ihmisiä turkkilaiset ovat.

Kävin nimittäin Axelin kanssa miehen toimistolla kirjoittamassa nimmareita oleskelulupien jatkoihin. Tarkoitus oli vaan nopeasti piipahtaa toimiston etuaulassa kirjoittamassa puumerkkejä ja häipyä sitten vähin äänin ruokakaupan kautta kotiin. Mutta toimistolla vierähtikin noin tunti.

Mies oli ehtinyt poistua työpaikaltaan jo lentokentän suuntaan ja meitä oli vastassa mukava, Axeliin erittäin ihastunut office boy. Hän irrotti Axeli autotuolista ja kanniskeli pikkumiestä pitkin toimistoa. Tuntui, kuin koko toimisto olisi lopettanut työntekonsa ja tullut ihastelemaan meidän poikaa. Axel kiersi sylistä syliin, sai suukkoja, paijauksia ja niin sokerisia sanoja, kuin turkkilaisten suusta vain voi tulla, ja ne ovat imeliä ne! Minä sain yksin kirjoitella nimikirjoituksiani ja kuunnella taustalta ihastuksen kiljahduksia. Moneen kertaan todettiin, että Axel on kuin kopio isästään. Nyt se on miehenkin viimein uskottava!

Aikaa kului, minäkin ehdin tervehtiä muutamaa tuttua ja etsiä silmilläni Axelia. Lopulta minun oli sanottava, että nyt meidän täytyy lähteä, että ehdimme isompia lapsia vastaan koulubussille. Vielä hissejen edessä meitä auttanut toimisto-poika kalasti muutaman ihailijan lisää, ja meinasi käydä niin, että Axel olisi lähtenyt viereiseenkin toimistoon esittelyyn. Silloin oli sanottava jo vähän tiukempi ei hymyn kera.. Axelin toivottiin käyvän toimistolla vähän useammin...

Kun muutimme tänne ja miehen paikalliset kolleegat näkivät lapsiamme, luulimme, että lapsien saama huomio olisi jäänyt ensimmäiseen kertaan. Olimme tosi väärässä. Samat ihmiset jaksavat kerta toisensa jälkeen ihastella lapsiamme yhtä innokkaasti!

Tänne saapui muuten intiaani-kesä. Mittari näyttää 31 astetta. Koulusta kotiutui juuri kaksi hikistä, kaikkensa koulun Sports Dayssa antanutta lasta. Arvaatte varmaan, että kohta suunnataan uima-altaalle vilvoittelemaan.