Tänään saapui mukava yllätys talomme ulkorappusille - kauan odotettu postipaketti Usasta lahjaksi Axelille. Paketti teki matkaa yli kuukauden. Olin melkein menettänyt toivon sen saamisesta ja ajatellut sen joutuneen korruptoituneen postin välikäsien avaamaksi ja omimaksi. Onneksi luuloni osoittautui vääräksi, posti toimi kuitenkin hitaasti, mutta varmasti.

Paketista paljastui ihana vaaleansininen Gapin paita ja unilelu. Kiitoksia vaan Lähettäjälle, joka tiesi mieltymykseni ko merkin vaatteisiin!!

Innoissani tarkastelin vaatetta, tunnustelin materiaalia ja katsoin kokonumeroa paidan selkämykseen kiinnitetystä tummansinisestä merkistä. Suupieleni nousivat pieneen hymyyn huomatessani valmistusmaan: made in Turkey. Paita oli valmistettu jossain keski Turkin vaatetehdaskaupungissa, lähetetty myytäväksi USA.n markkinoille ja nyt palannut "juurilleen". .

Kauhean ironista ja harmittavaa on, että täällä ei ole yhtään Gapin myymälää vaan vaatteet on haettava lähimmillään kai Lontoosta? Jos täällä jossain lastenvaateliikkeessä myydään ko merkin vaatteita, ovat ne mitä luultavimmin "tippuneet kuormasta" matkalla myyntimaihinsa ja hinnoiteltu pilviin.

Postin toiminnasta vielä. Kaikki meille postitettu on tullut perille. Jostain kumman syystä Euroopasta lähetettyjen kirjeiden ja pakettejen toimitusajat ovat vaihdelleet kahdesta päivästä kolmeen viikkoon. Tämä Ameriikan paketti teki pohjat. Postin kulkua Turkki lähtömaana en ole vielä kokeillut.

Sitten vielä yksi äitiä hämmentävä asia: Emilillä (6-v.) on ensi viikolla koulussa disco. Siitä on kirjoitettava lisää kunhan olen vähän sulatellut asiaa..