Nyt on palattu kotiin matkoilta. Matkaraporttia Manchesterista ja ehkä Suomestakin tarkemmin sitten kun jaksan, mutta tässä pieni kuva kollaasi esikoisestani Emilistä.

Emil tykkää urheilusta. Rakkaita ovat suomalaiset talviurheilulajit niin tv.stä katsottuna kuin itse kokeiltuna.

Ylpeänä esittelen maailman mannuilla asuvan poikani, joka aina silloin tällöin pääsee luistimille ja on niin onnellinen. Eihän hän varmaan mikään tuleva NHL-tähti ole, mutta innokas ainakin. Tässä mennään luonnon jäiden puuttuessa Suomessa jäähallin jäällä:

1284935.jpg

Ja luntakin nähtiin tällä lomalla. Onneksi mummolasta löytyi sukset joilla Emil päästeli laduttomia mäkiä. Ihan nolottaa, että meillä ei ole kunnon suksia ja monoja vaan nämä ovat tälläiset tavallisen talvikengän kanssa käytettävät sukset ja siteet jotka irtoavat tosi helposti:

1284940.jpg

Urheilu ja ulkoilu on hyvää vastapainoa koulunkäynnille. Tässä kuvassa Emil kirjoittaa lukemastaan kirjasta muutaman lauseen referaattia. Kouluvuoden alussa tämä oli meidän yhteinen painajainen, mutta nykyään yksi Emilin lempi läksyistä! Tänään Emil kirjoitti lyhennelmän 59. lukemastaan kirjasta!!

1284962.jpg