Koulun alkuun on vielä puolitoista viikkoa. Lapset ovat jo ihan kypsiä roikkumaan kotona ja kaipaavat normaalielämän rytmiä kouluineen ja harrastuksineen. Ulkona on niin kuumaa ja kosteaa, että ulkoilut rajoittuvat edelleen uima-altaalla oleiluun ja silloin tällöin hikiseen kävelyyn läheiseen ostoskeskukseen lounaalle tai katselemaan niintä CowParaden lehmiä! Tuttu lause täällä kotona on: "Mulla ei ole mitään tekemistä". Läpi on pelattu Afrikan tähti, Uno ja Kimble, nyt pelaillaan Alfapetiä, leikitään Geomaceillä tai Axelin läsnäollessa palikoilla ja luetaan syntymäpäivälahjoiksi saatuja kirjoja.

Pesukone on edelleen huollossa, ja pyykkivuori on viisihenkiseltä perheeltä uskomaton! Elimas on onneksi huomannut ahdinkomme ja pessyt muutaman koneellisen, että saamme puhdasta päälle. Myöskään viime viikolla hehkuttamaani ilmastointilaitetta ei ole vielä asennettu ja asuntomme on iltapäivällä kuin esilämmitetty sauna.. Vuokraisännän mukaan asennuksen pitäisi tapahtua tänään. We will see.

Oma olo on aamusta iltaan nahkean hikinen. Hikipisarat valuvat ohimoilla ja selkä on kylmän nihkeä. Runsaan veden juonnin ja tuulettimien puhalluksen lisäksi olen huomannut, että kasvoveden käyttö viilentää ihanasti ja sivelenkin kasvot, kaulan ja niskan sillä iltaisin vielä ennen nukkumaanmenoa

Tämän aamun pienen oman ajan menin tuhlaamaan Emilille lupaamani Meezin tekoon..

Tässä ollaan Axelin kanssa kävelyllä kaupungilla. Päällä on yhtä tylsät vaatteet kuin mulla yleensä. Koska en löytänyt sopivaa korua laitoin kaulaani pillin, millä voin puhaltaa pelin poikki isompien lasten alkaessa temppuilemaan. Olisin halunnut rattaiden lisäksi kädet täyteen kasseja tai ainakin käsilaukun, mutta ei ollut mahdollisuutta valita kuin yksi item. Höh. Ei mulla ikinä ole noin vapaat kädet.