Kesäloma on nyt loppu, ja  meidän perhe on palannut Istanbuliin. Täällä on kuumaa ja kosteaa, sisällä ja ulkona. Mittarin mukaan ulkolämpötila on 31 astetta, sisälämpötila muutaman asteen vähemmän. Asunnon ainut ilmastointilaite puhaltaa täysillä meidän makuuhuoneessa ja olohuoneessa ilmaa kierrättää tuuletin. Oma olo on jotenkuten siedettävissä. Alexandra on ratkaissut kuumuuden kulkemalla pelkissä pikkuhousuissa, Emil ei ole kommentoinut lämpöä ja Axelille se tuntuu olevan liikaa Suomen meille suodun viileän kesän jälkeen - ruoka ei maistu ja itkettää . Tänään ollaan käyty pihan uima-altaassa jo kaksi kertaa, ja yllätykseksi sen vesi jopa vähän viilentää ja nostattaa mieltä!

suomi loman Viime viikonloppuna oli  sitten se toivomani mahtava sää ja teimme juuri niitä kesäjuttuja, joista kesä muistetaan, eli saunoimme, veneilimme, grillasimme, uimme ja elimme kesä aikataululla. Myös Axel joka on nyt aloittanut Suomikasvatuksensa saunomalla, veneilemällä ja uimalla meressä!

Seuraaviin maisemiin on hyvä lopettaa Suomen loma. Näitä katsellessa tietää taas mitä kannattaa odottaa koko talvikausi.

800802.jpg

800920.jpg

800929.jpg

Kuvat Träskö Klobben saaresta

Onnea elokuun kuudennen synttärisankarittarelle!