Viikonloppu oli ohjelmarikas, mukava ja melkein kiireinen ja univelka kasvoi huimasti monen yon lyhyilla 4-5 tunnin younilla.

745883.jpg

Pallogrillit poseeraa

Perjantaiset grillijuhlat noudattivat vanhaa kaavaa. Iloinen joukkio eri-ikaisia ihmisia  istui yhdessa pitkaan poytaan, soi grilliruokaa ja lauloi ruotsinkielisia snapsilauluja. Illan pimetessa nuorempi vaesto vaappui meidan saunan rappusille "jatkoille" ja iloinen tunnelma kuului varmasti vastarannalle ehka jopa seuraavaan niemeen. Illan "saavutuksista" mainittakoon, etta heitin sitten talviturkin, mutta oliko tuolloin perjantai vai jo lauantai, en tieda.. Lapset nukkuivat rauhallista unta paamokissa lastenvahdin kanssa ja minakin kommin omaan sankyyn jo ihan saadyllisesti puoli kahden aikaan. Toinen puoli sangysta jatkoi juhlimista ihan aamupalaan asti..

745930.jpg

Lauantaina jatin lapset paivan levanneen miehen huomaan ja lahdin tyttojen iltaa istumaan Helsinkiin. Mansikoita ja kuoharia Hietsussa, notkuva salaattipoyta ystavan kotona ja terassioluet Helsingin yossa. Kaikkein tarkeimpana tietysti ystavien tapaaminen silmasta silmaan ja tyttojen juttujen puhuminen ilman miesten tai lasten korvia. Oli niin ihana nahda ystavia. Kunpa heita nakisi useammin!

Sunnuntaina univelkataakka alkoi jo painaa alkuviikonlopun juhlinnasta, mutta niinpa vain innostus ja humu nousivat kun kavelimme kohti Olympia stadionia ja Metallican konserttia jota lammitteli HIM. Oli uskomatonta katsoa 45 000 ihmisen fanitusta ja raskaamman rockin innostusta. Itsellani on lempibiisit molemmilta bandeilta, mutta jaan kauas siita innostuksesta ja sanoitusten osaamisesta, jota mieheni vanhanan heavy diggarina keikalla osoitti. Lahes koko keikan han seisoi istumapaioillamme ja lauloi kappaleita aani kaheana ja silmissa innostuksen palo.

745957.jpg

745873.jpg

nuorten diggareiden biletysta

746450.jpg

vaen paljoutta. kentalla oli todella tiivis tunnelma

Nyt sitten kaiken mukavan jalkeen minua rangaistaan noidannuolella. Tiistai-aamuna en paassyt nousemaan suoraksi, vaan kopottelen taalla kuin vanha mummo. Hommaa riittaisi, mutta jo kaveleminen rantaan on kivuliasta ja lukitsee kaikki selan lihakset. Lepaan, kun Axelkin lepaa. Kuvaavat minua linkkuveitseksi.