Kiirettä pitää.

Pakkaaminen pitää aloittaa. Sitä ennen on kartoitettava mitä kaikkea Suomen kesään taas kerran tarvitaan. Onni minulle, että Suomen hellekelit muuttuivat vähäksi aikaa sateisiksi ja viileiksi, sillä muuten olisi unohtunut matkasta ainakin sukat, takit ja pitkähihaiset paidat. Täällä on niin kuuma, että mitä vähemmän ja lyhyempää, sen parempi..

Tuliaisia on aikaa metsästää vielä kaksi päivää. Ohjelmassa vielä vakkari outletillä käynti, huominen bazaari ja ruokakaupan pähkinä ja mausteosasto.

Lasten opettajillekin olisi annettava jotain kiitosta kuluneesta vuodesta. Lahjasuunnitelma on jo kasassa, mutta toteutusvaiheessa. Serkku on pyöräyttänyt suomalaisen pullataikinan ja kohta lähdemme metsästämään tarjottimia, jolle suomalaismaistiaiset asetellaan ja viedään lämpöisinä oettajille. Ei tule ainakaan toista samanlaista lahjaa..

Keittiönkaapit on vielä ennen lähtöä käytävä läpi ja kaikki avonaiset pakkauset purkitettava tai heitettävä, jotta emme jätä ötököille ruokaa. Läpikäynnin kokee myös jääkaappi, josta lähtee iso kassi Elimakselle!

Kainalot hikoaa, pullataikina kohoaa kuumuudessa ja Axel odottaa lounasta.

Nyt on pakko aloittaa toiminta.

Huh.

668770.jpg

Liikennemerkki Ürgüpissä: varokaa tietäylittäviä kilpikonnia!