Mulla on täällä todellinen kauhuskenaario meneillään.

39 astetta kuumetta ja julmettu päänsärky.Kaiken lisäksi olen yksin lasten kanssa vuorokaudet ympäriinsä, kun mies on  taas reissussa. Ei naurata ei.

Eilen taudin alkaessa ihmettelin, kuinka Axelista on tullut niin painava, että en meinaa jaksaa kantaa, ja kuinka mulla voi olla kylmä, kun ulkona on 26 astetta, ja kuinka voi väsyttää niin, että nukahadan vauvan leikkejä seuraillen matolle. No se selvisi sitten ilalla kuumeen mittauksen yhteydessä, kun kaikki päivän rutiinit oli kunnialla hoidettu, jopa partiossa käynti. Korkea kuume veti kaikki voimat pois.

Tänään en ole tehnyt mitään normaalia päivärutiinia pyykinpesuineen tai ruoanlaittoineen vaan viettänyt ihan oikeaa sairaspäivää. Olen nukkunut kaikki Axelin päiväunet, hiippaillut verkkareissa ja juonut talonmiehen tuomaa Fantaa. Kaikista unista huolimatta olo on vetämätön, väsyttää  kamalasti ja joka paikkaa kolottaa.

Lapset kävivät Elimaksen valvovan silmän alla uimassa ja katsovat nyt kaikki mahdolliset lastenohjelmat tv.stä. Iltaruoka tulee tänään Mac Donaldsista.

Luojan lykky täällä lähes jokainen ravintola toimittaa ruoat kotiin pikaruokapaikoista hienoihin ravintoloihin. Jos tauti jatkuu huomenna, niin lapset syövät kiinalaista tai vaikka pizzaa..

Jostain se apu on otettava.