Eilisen päivän huilin Axelin kanssa kotona vieraiden tutkiessa Istanbulia omin nokkinensa.

Oma päivän ohjelmani oli kauan odotettu illallinen kahdestaan miehen kanssa.

Illan lähetessä kävin hermostuneena läpi vaatekaappiani ja hylkäsin asukokonaisuuksia toisensa jälkeen. Pääsyynä vatsan päällä sitkeästi pysyvä makkara, joka milloin pingottui paidan läpi, milloin tuli ikävästi housujen vyötärön päälle nappia kiinnilaitettaessa. Lopulta päädyin vähän tylsästi mustiin housuihin ja valkoiseen paitapuseroon, vaaleanpunaiseen pashminahuiviin sekä korkeakorkoisiin saappaisiin. Vaikka paita vähän kiristi ja housutkin olivat parhaat päivänsä nähneet, oli mahtavaa pukea päälle vaatteita, joissa valintakriteeri ei ollut pelkkä helppo imetys.

Mies lunasti romanttisuusvaateen heti alkuun tuomalla sylillisen gerberoita minua kotoa hakiessaan. Tulevasta illasta onnellisina läksimme käsikädessä kävelemään kiemurateitä alas rantaa kohti. Oli mukava tarttua välillä tuttuun käteen rattaiden aisan sijaan, kulkea ihan kahdestaan rinta rinnan.

Ruokapaikaksi mies oli valinnut kehutun italialaisen Mia Mensa ravintolan, joka sijaitsee Bosporin rannalla pienen puutarhan takana. Ravintola oli pimenevässä illassa mukavan hämyinen ja tyylikäs. Ruokalista oli kattava ja viinilistakin hyvä. Alkupalaksi valitsimme brosuttoa sekä katkarapuja ja avokadoa. Pääruoaksi valikoin kanaa sitruunakastikkeessa, mies lasagnea, jälkiruoaksi jaoimme tiramisun.

Minulla ei ole muistikuvaa siitä oliko ravintolassa paljon muita asiakkaita, sillä minä nautin niin täysin siemauksin mieheni seurasta, hyvästä ruoasta ja viinistä.

Tälläisiä iltoja lisää kiitos!