Pyykkione pyörittää jo päivän kolmatta koneellista. Paljaat vierasvuoteet odottavat uusia lakanoita uusille vieraille. Kauan ei ehdi murehtia vieraiden lähtöä, sillä uudet tulevat jo illalla. Tälläkertaa vuorossa ovat hyvät ystävämme ja vanhmimman lapsemme kummit sekä heidän lapsensa.

Tämä ystäväpariskuntamme pitää matkustelusta. He ovat käyneet tervehtimässä meitä monesti ulkomaillaolo vuosiemme aikana. Ensimmäisen kerran he tulivat luoksemme nuorena pariskuntana Budapestiin, edellisen kerran ensimmäisen lapsensa kanssa Dallasiin. He ovat mukavia ja helppoja vieraita. Yhdessä loman alussa hahmottelemme päivien ohjelmaa. Me kerromme mahdollisuuksista, he omista toiveistaan ja näin saamme aina mukavan loman molemmille perheille. Kyllä, kun he ovat meillä, tunnen itsekin olevani lomalla. Molemmat ovat hyviä ruoanlaittajia, ja niinpä lomamme ovat menneet aina hieman mässäilyksi uusia lempireseptejä kokatessa. Tällä tulevalla lomalla meidän pitäisi kuulema syödä terveellisesti linjoja tarkkaillen. Saapa nähdä miten käy..

Tämä ystäväpariskunta valikoitui poikamme kummeiksi hyvin luonnollisesta syystä. He nimittäin osoittivat toisilleen julkisesti niin kovasti hellyyttä ensimmäisellä Budapestin matkallaan, että minä tulin tuon loman aikana raskaaksi. Ja kuullessaan kummivalintamme syyt, eivät he tohtineet kieltäytyäkkään, olihan heillä lusikkansa samassa sopassa. Seuraavalla Budapestin matkalla he ihailivat kummipoikaansa, ja tutustuivat lapsiperheen elämään. Heidän oma lapsentekopäätöksensä sai kuulema lopullisen siunauksen matkalla luonamme Dallasissa, ja kotimatkalla ei pillereitä enää otettu, näin minulle on kerrottu. Seuraavalla Dallasin matkalla he olivat ensimmäisen lapsensa kanssa ja kertoivat tulevasta perheenlisäyksestä. Nyt tänne Istanbuliin on siis tulossa kaksilapsinen perhe.

Saas nähdä miten käy kun he näkevät meidän 4 kuukutta vanhan vauvan...