Yritän päivittäin seurata Suomen uutisia. Näin osin valvotun yön jälkeen asiapitoiset uutiset eivät jaksa kiinnostaa, vaan turvaudun helppolukuiseen Iltalehteen.

Ensireaktio Iltalehden sivujen avautuessa: Voi ei, taas se Susan on kannessa. Tarvitsee kuulema poliisin apua kun kunniaa on loukattu. Mietin miksi se ei ole jo hiljaa?

Hänen ja Matin  suhteen yht'äkkisen loppumisen julki tultua, olin ihan Susanin puolella. Mutta kun Susan ei vetäytynytkään julkisuudesta niin luvattuaan, alkoi hänen toimintansa haiskahtaa julkisuushakuiselta tai epäonnistuneelta myötätunnon hakemiselta. Uhrasimme hänen ja Matin suhteen puintiin aikaa jopa täällä kotona. Minä olin myötätunnon haun kannalla, mies julkisuuden. Ja kuinkas kävikään, mies taisi olla oikeassa...

Susan, sinuna vetäytyisin nyt julkisuudesta, antaisin haavojen hiljalleen parantua, matkustaisin vaikka vähäksi aikaa jonnekin pois ja unohtaisin Matin.

Elämää suurempaa blogissa oli Top5 meemi Suomen ällöimmästä miehestä. En nyt ehkä listaa viittä, mutta mieleen tuli ainakin Henry Saari.

Maailman ihanin mies, hän taitaa asua täällä Bebekin kukkulalla...