Sää ja lämpötilat tuntuvat muuttuvan viikoittain. Viime viikolla oli tosi lämmintä ja aurinkoista, iltapäivisin jopa +18. Eilen oli harmaata, koleaa ja tuulista, lämpötila +4, ja sama sää tuntuu jatkuvan. Hrr

Eilen kuljin "ihan sumussa" sillä Axel söi la-su yön joka tunnilla klo 01 alkaen. Viime yö oli puolet parempi: syöttöjä joka toinen tunti.. Illalla pohdimme sohvalla miehen kanssa tosissamme pitäisikö aloittaa jonkilainen lisämaito öisin tai myöhään illalla, mutta vielä en halua siihen ruveta, katsotaan vielä viikko, olen päättänyt jaksaa. Haluan imettää en pulloruokkia.

Mies on laittanut kaikki viikonlopun ateriat ja hemmotellut väsynyttä äitiä herkuilla. Lauantaina hän tarjosi grillattua lohta ja perunamuusia, eilen lampaan sisäfilettä, lohkoperunoita salaatin ja jugurttiminttukastikkeen kera. NAM! Hän on myös leikkinyt ja pelannut isompien lasten kanssa tuntitolkulla, kylvettänyt, pessyt hampaita ja laittanut nukkumaan. Ja sitten vielä kantanut teetä sohvalla lepäilevälle väsyneelle vaimolleen. Ihana mies!

Parempi ollakin vähän levännyt, sillä miehellä ainakin yksi matka tällä viikolla. Ensikertaa eksoottiseen (?) Azerbaitsaniin.

Aurinko kiltti, tule esiin, sinua tarvitaan!